Cautare

993 de rezultate pentru "eongaz timisoara" (4.44 secunde)
Femeia care a cumparat un copil de la o familie din Timisoara va fi cercetata in stare de libertate. Ea a fost prinsa in aceasta dimineata si audiata la Parchetul de pe langa Tribunalul Timisoara.
PNL-PD Timis isi face campanie electorala in municipiul Timisoara, infasurand pe arbori si stalpi banderole de culoare portocalie pe care sunt fixate fotografii ale candidatului la Presedintie din partea Aliantei.
Fidel principiului "Azi in Timisoara, maine-n toata tara", Gheorghe Ciuhandu a precizat ca programul ce in prezent se desfasoara in judetul Timis se poate extinde la scara nationala.
In Arad, Basescu a cantat "Noi suntem romani", alaturi de oamenii stransi in fata Palatului Administrativ, iar la Timisoara a laudat spiritul revolutionar al locuitorilor orasului. ... la Presedintia Romaniei, Traian Basescu, a fost marcat, la Timisoara, de incercari de intimidare din partea autoritatilor.
Masina premierului Emil Boc a fost atacata cu oua, la Timisoara. Incidentul s-a intamplat dupa intalnirea pe care prim-ministrul a avut-o la CJ Timis.
Vizita de la Timisoara este prima dintre greselile fatale a lui Mircea Geoana din ultima saptamana a campaniei pentru turul doi.
Ma refer la intelegerea semnata la Timisoara cu primarul Gheorghe Ciuhandu. ... Momentul Timisoara, care cred ca n-a fost bine gandit.
Pentru ca, printre altele, in 1987, cu prilejul vizitei lu Gorbaciov in Romania, am primit "sarcina de partid" , transmisa de la Cabinetul tovarasului Bobu - sa ma deplasez la Timisoara, "pe unele teme de propaganda tehnico-stiintifica" (ideea era probabil ca sa lipsesc din Bucuresti, in zilele vizitei lui Gorbaciov;
A urmat mai multe cursuri postuniversitare (in cadrul Institutului Medico-Militar Bucuresti - 1982-2000, specializare in domeniul management si relatii economice internationale la ASE Bucuresti - 2001, specializare in medicina muncii la Facultatea de Medicina Sibiu - 2003), a obtinut masterul in specializarea Medicina sociala si management sanitar la Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Vest "Vasile Goldis” (2004), iar din 2003 este doctorand la UMF Timisoara.
Un alt lant important de hipermarketuri, Auchan, va inaugura, anul viitor, cel putin trei magazine, la Suceava, Constanta si Timisoara, investitia intr-o unitate fiind de 40 de milioane de euro.
'Poate nu la Kogalniceanu, poate la Timisoara'.
Oficialii divizionarei secunde FC Olt au ajuns la o intelegere cu atacantul Adrian Ganea, fotbalist care a evoluat ultima data la FC Timisoara. ... Poli Timisoara mi-a propus prelungirea contractului, dar nu am vrut pentru ca imi doresc sa joc.
La randul sau, deputatul PNL Viorel Oancea, participant la evenimentele din decembrie 1989, a povestit detaliat cele intamplate la Timisoara, amintindu-si cum au murit primii oameni si „cat de umani erau cu totii“.
Anticarii Leu Caius si Petronela din Timisoara au participat la targul din curtea MTR au venit cu sticlarie, cu ceramica, cu tablouri vechi, un ulei cu lalele - la 70 RON, o tpiserie mare din Franta - la 700 RON, arta africana, precum o statueta africa - la 200 RON, un calut vechi din lemn, un ceas mecanic vechi, care are pendula - la 300 RON, portelauri vechi din Franta, Germania si China - intre 100 - 300 RON, statueta cu Fecioara Maria - la 150 RON, elefantei din lemn, ne-a spus Petronela.
Desi programul de zbor prevedea o escala la Timisoara, pilotul aeronavei a cerut permisiunea de aterizare la Bucuresti. ... Pilotul stia ca trebuie sa faca escala la Timisoara, dar a cerut permisiunea sa opreasca la Bucuresti fiindca avea deja cele cinci ore de zbor maxime si trebuia sa alimenteze.
- Mie mi s-a parut un lucru nepermis ca nu s-a vorbit despre jumatatea aia goala si ani de zile si-au dat cu parerea despre Revolutie numai fostii securisti, de la Timisoara, de la Bucuresti. ... - Chitac fusese de fapt la Timisoara si omorase oameni, acolo daduse ordine criminale.
Ungureanu), Spitalul din Timisoara. ... Din 2017 Cursul este organizat in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Frmacie Carol Davila in Bucuresti, si cu Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes in Timisoara.
Reprezentantii Societatii Timisoara au transmis, dupa o discutie cu presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, sapte amendamente la actualul text de Lege a lustratiei, toate completand articolul 1 al proiectului. ... Initiatorii Legii lustratiei au dezbatut luni dupa-amiazaa, la Timisoara, mai multe amendamente la textul final al legii.
Condescu neaga toate acuzatii, afirmand ca a fost cu minerii la meci in Timisoara si nu la miting in Bucuresti.
Mitingul va fi sustinut de Blocul National al Revolutionarilor, Alianta Civica, Grupul pentru Dialog Social, Seniorii Ligii Studentilor 1990, Asociatia 15 noiembrie 1987, LADO (Liga Apararii Drepturilor Omului), AFDPR (Asociatia Fostilor Detinuti Politici din Romania), Grupul Independent pentru Democratie, Asociatia "Copiii Revolutiei", Fundatia Revolutionarilor '89 Timisoara, ALTAR Timisoara si Asociatia Memorialul Revolutiei 1989.
google-analytics.com